-1 IT4Health | Over IT4health
IT4Health | Over IT4health
15466
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15466,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over IT4Health

auteur: Ron Noordhuis

Met het veranderende zorgveld, een meer kritische zorgconsument, meer specialisaties van zorginstellingen en een veranderende rol van de gemeente neemt de druk voor onderlinge afstemming tussen zorgprofessionals toe. Vast staat dat samenwerking tussen zorgprofessionals de kwaliteit van zorg rondom de patiënt doet toenemen. Het is deze samenwerking tussen zorgpartijen en de daarvoor benodigde infrastructuur waarop IT4Health zich richt. Effectief, veilig en efficiënte samenwerking in de zorg vergt ook een goede organisatie. IT4health helpt u graag uw ketensamenwerking succesvol vorm te geven.

Zorgcommunicatie, veilig efficient en effectief

Quickscan interoperabiliteit

Wilt u ook de mogelijkheden onderzoeken van samenwerking en/of medische gegevensdelings in de zorg ? Vraag dan hier een quick scan aan voor een snelle analyse van de belangrijkste succesfactoren op basis van het 5 lagen interoperabiliteitsmodel. Beleid, Processen, Informatiestromen, Applicaties,Infrastructuur. Uiteraard met respect voor wet- en regelgeving.