-1 IT4Health | Projectaanpak
IT4Health | Projectaanpak
15668
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15668,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Projectaanpak

Gezondheidswinst en lagere kosten hand in hand

IT4Health verzorgt ondersteuning op het snijvlak van Zorg en ICT. Door zorgpartijen bijeen te brengen, samen met kennisinstellingen en bedrijfsleven, worden nieuwe technologieconcepten op basis van co-creatie mogelijk gemaakt. Dit gebeurt vanuit een model waarbij op basis van de acceptatiegraad tussen cliënten en hun zorgverleners gezocht wordt naar een stapsgewijze implementatie. IT4Health helpt organisaties gezondheidswinst en lagere kosten te bereiken vanuit de triple-aim gedachte.

Interoperabiliteit

x

Quickscan interoperabiliteit

Wilt u ook de mogelijkheden onderzoeken van samenwerking en/of medische gegevensdelings in de zorg ? Vraag dan hier een quick scan aan voor een snelle analyse van de belangrijkste succesfactoren op basis van het 5 lagen interoperabiliteitsmodel. Beleid, Processen, Informatiestromen, Applicaties,Infrastructuur. Uiteraard met respect voor wet- en regelgeving.